WIELKI POST

DZIEŃ IV

I śniadanie: serek słodki z otrębami, razowiec.

szklanka wody mineralnej niegazowanej.
serek słodki homogenizowany waniliowy ( 100 gram) z otrębami pszennymi ( 2 łyżki) i płatkami migadłowymi ( 2 łyżki), kromka zytnia razowaposmarowana awokado, do picia kawa zbożowa z mlekiem 0.5 % tłuszczu, bez cukru, herbata zielona.

II śniadanie: sałatka wegetariańska.

szklanka wody mineralnej niegazowanej.
sałatka wegetariańska, kromka żytnia razowa ( tost), do picia herbata zielona bez cukru.

sałatka wegetariańska: 1/4  główki sałaty lodowej+ średni pomidor+ 3 małe rzodkiewki+ ogórek kiszony średni+ mała cebula+ łyżka kukurydzy konserwowej+ łyżeczka oliwy z oliwek+ awokado
(50 gram)+ pieprz ziołowy+ ulubione zioła.

obiad: zupa z fasolki szparagowej, indyk pieczony z cukinią, papryką i pomidorem.

 szklanka wody mineralnej niegazowanej.
zupa z fasolki szparagowej z natką pietruszki ( talerz).
Filet z indyka ( 150 gram) pieczony w rękawie z kawałkami papryki ( 200 gram), dużą cukinią i plastrami sredniego pomidora. Do picia herbata biała bez cukru.

podwieczorek: jabłko średnie, woda mineralna niegazowana.

kolacja: płatki z mlekiem, ananasem i rodzynkami.

szklanka wody mineralnej niegazowanej.
płatki orkiszowe ( 3 łyżki) z mlekiem 0.5 % tłuszczu ( szklanka), ananasem świeżym ( 3 plastry) i rodzynkami ( łyżka), do picia herbata zielona bez cukru.

smacznego!
do jutra!

Komentarze

Popularne posty z tego bloga

JAZZOWE NUTKI

ROZMOWY Z BRZUCHEM 9

AMERICAN DREAM