WIELKI POST
DZIEŃ IV
I śniadanie: serek słodki z otrębami, razowiec.
szklanka wody mineralnej niegazowanej.
serek słodki homogenizowany waniliowy ( 100 gram) z otrębami pszennymi ( 2 łyżki) i płatkami migadłowymi ( 2 łyżki), kromka zytnia razowaposmarowana awokado, do picia kawa zbożowa z mlekiem 0.5 % tłuszczu, bez cukru, herbata zielona.
II śniadanie: sałatka wegetariańska.
szklanka wody mineralnej niegazowanej.
sałatka wegetariańska, kromka żytnia razowa ( tost), do picia herbata zielona bez cukru.
sałatka wegetariańska: 1/4 główki sałaty lodowej+ średni pomidor+ 3 małe rzodkiewki+ ogórek kiszony średni+ mała cebula+ łyżka kukurydzy konserwowej+ łyżeczka oliwy z oliwek+ awokado
(50 gram)+ pieprz ziołowy+ ulubione zioła.
obiad: zupa z fasolki szparagowej, indyk pieczony z cukinią, papryką i pomidorem.
szklanka wody mineralnej niegazowanej.
zupa z fasolki szparagowej z natką pietruszki ( talerz).
Filet z indyka ( 150 gram) pieczony w rękawie z kawałkami papryki ( 200 gram), dużą cukinią i plastrami sredniego pomidora. Do picia herbata biała bez cukru.
podwieczorek: jabłko średnie, woda mineralna niegazowana.
kolacja: płatki z mlekiem, ananasem i rodzynkami.
szklanka wody mineralnej niegazowanej.
płatki orkiszowe ( 3 łyżki) z mlekiem 0.5 % tłuszczu ( szklanka), ananasem świeżym ( 3 plastry) i rodzynkami ( łyżka), do picia herbata zielona bez cukru.
smacznego!
do jutra!
I śniadanie: serek słodki z otrębami, razowiec.
szklanka wody mineralnej niegazowanej.
serek słodki homogenizowany waniliowy ( 100 gram) z otrębami pszennymi ( 2 łyżki) i płatkami migadłowymi ( 2 łyżki), kromka zytnia razowaposmarowana awokado, do picia kawa zbożowa z mlekiem 0.5 % tłuszczu, bez cukru, herbata zielona.
II śniadanie: sałatka wegetariańska.
szklanka wody mineralnej niegazowanej.
sałatka wegetariańska, kromka żytnia razowa ( tost), do picia herbata zielona bez cukru.
sałatka wegetariańska: 1/4 główki sałaty lodowej+ średni pomidor+ 3 małe rzodkiewki+ ogórek kiszony średni+ mała cebula+ łyżka kukurydzy konserwowej+ łyżeczka oliwy z oliwek+ awokado
(50 gram)+ pieprz ziołowy+ ulubione zioła.
obiad: zupa z fasolki szparagowej, indyk pieczony z cukinią, papryką i pomidorem.
szklanka wody mineralnej niegazowanej.
zupa z fasolki szparagowej z natką pietruszki ( talerz).
Filet z indyka ( 150 gram) pieczony w rękawie z kawałkami papryki ( 200 gram), dużą cukinią i plastrami sredniego pomidora. Do picia herbata biała bez cukru.
podwieczorek: jabłko średnie, woda mineralna niegazowana.
kolacja: płatki z mlekiem, ananasem i rodzynkami.
szklanka wody mineralnej niegazowanej.
płatki orkiszowe ( 3 łyżki) z mlekiem 0.5 % tłuszczu ( szklanka), ananasem świeżym ( 3 plastry) i rodzynkami ( łyżka), do picia herbata zielona bez cukru.
smacznego!
do jutra!
Komentarze
Prześlij komentarz